Lassan kezdőik: Budapest lomtalanítás!

Sokunkat egyfelől óriási érdeklődéssel, de egyben rémülettel tölte el a következő gondolat: „úristen, le kell pakolni a padlást, ahol már térdig állnak rég nem használt ruhák bezsákolva (mert még hasznát fogja venni az unoka), bútorok, lyukas cipők, elavult technikai eszközök, dobozok, szoba festésről visszamaradt hulladékok.” Hát igen nem kéne gyűjteni a szemetet! Mindenki úgy van vele, hogy feldobja a padlásra vagy leviszi a pincébe azokat a tárgyakat, amiről tudja, hogy mostanság nem fogja használni. De kérem a használt ecsetet beleszáradt festékkel vagy a lyukascipőt mikor fogja elővenni újra az ember, hogy használja. Elmondom: SOHA

Ezért nem ártana évente többször hívni egy lomtalanító céget, hogy elvigye a felesleges lomokat, nem kell pátyolgatni és tárolni azokat az ingyenes lomtalanításig Budapesten. Higgyék el nem kerül sokba egy teljes lakás felújítás után lomtalanító céget hívni, hogy ne kelljen a rég nem használt tárgyakat visszavinni porosodni a pincébe vagy a padlásra.

Hívjon minket bizalommal Lomtalanítás a szakterületünk! Hívjon most a +36 70 425 7177 -es telefonszámon, visszahívjuk! Vagy látogasson el honlapunkra és kérje a Budapest lomtalanítás szolgáltatásunkat!

Kommentek
  1. Én